Cum te putem ajuta

Facem de la flyere şi broșuri până la spoturi radio sau TV, dar avem grijă și de tot ce înseamnă prezența ta pe Internet. Scriem conținut pentru site-ul pe care-l ai deja și îl optimizăm pentru a apărea mai frecvent în căutări, ne ocupam de social media, descrieri de produse, scrisori de vanzare, newslettere, comunicate de presa.

De ce să nu faci singur toate acestea? În primul rand pentru ca pierzi timp prețios pe care îl poti folosi ca să găsești cele mai bune soluții de management. Un copywriter experimentat întelege rapid de ce ai nevoie. Fie că este vorba de print, radio, tv sau web, îți poate crea mesaje eficiente care să te ajute să atragi clienți noi, să îi informezi sau să îi convingi.

Crearea de spoturi radio

Radioul este un mediu potrivit pentru micile companii, spațiul publicitar fiind relativ ieftin. Însă numai un profesionist poate concepe un spot radio percutant, care să atragă atenția ascultătorilor. După numeroase spoturi radio scrise, adforyou.ro știe cum să folosească eficient publicitatea pe radio.

Elaborarea de texte publicitare

Ai nevoie de un text pentru un leaflet, o broșură, un afiș, o machetă de presă, e-mail, scrisoare de vânzare sau o prezentare a firmei? Adforyou.ro ți-l scrie cu profesionalism și promptitudine. În plus, îți asigurăm punerea în pagină și pregătirea pentru tipar.

Construirea identității comerciale

Logo-ul și sloganul reprezintă cele mai importante elemente în publicitatea unei afaceri. Ele sunt cele care rămân în memoria clienților tăi. Așa că încredințează-le profesioniștilor! Adforyou.ro îți creează un logo și un slogan care să-ți individualizeze compania pe piață.

Construirea de pagini de Internet

Adforyou.ro creează de la zero site-ul afacerii tale și îți pune la dispoziție un pachet complet de servicii: design, redactarea de conținut, optimizare pentru motoarele de căutare, soluții de promovare. Altfel spus, tu nu va trebui să-ți faci niciun fel de griji despre pagina de Internet a companiei tale.

Campanii pentru e-mail marketing și rețele sociale

Ai o bază de abonați la newsltetter și vrei să comunici frecvent cu acești utlizatori sau ai nevoie de campanii coerente de comunicare prin intermediul rețeleor sociale? Adforyou te poate ajuta cu crearea mesajelor, a layout-urilor, cu segmentari în funcție de specificul publicului vizat, dar și cu administrarea directă a campaniilor.

Actualizarea și optimizarea site-urilor deja existente

Un site, pentru a apărea frecvent în căutări, trebuie optimizat pentru cuvintele cheie dorite și trebuie actualizat frecvent. Adforyou.ro te ajută și cu redactarea de texte optimizate pentru anumiți termeni cheie.

Traduceri

Când vrei să-ți impresionezi partenerii străini cu traduceri impecabile, adforyou.ro îți este alături. Datorită experienței noastre internaționale, suntem cunoscători buni ai limbii engleze și îți garantăm traduceri ireproșabile.

 

 

Web Statistics