Ai nevoie de un copywriter profesionist?

Bine ai venit pe site-ul nostru. Noi suntem gazdele tale, Adrian și Corina Poenaru. Amândoi suntem copywriteri și împreună avem peste 20 de ani de experiență în agenții de publicitate din România și Ungaria.

 

Adrian Poenaru

"M-am apucat de publicitate prin 1997, pe când domeniul încă mergea de-a bușilea. Am lucrat opt ani la BBDO, unde am fost copywriter, group creative director și primul om din agenție care a câștigat un premiu internațional. În cei opt ani petrecuți acolo, am lucrat pentru Allianz-Țiriac, Tuborg, Dacia, Romtelecom și Wrigley.

În 2005 am ajuns la Ogilvy, unde m-am apucat de publicitate on-line vreo doi ani. Prin 2007, m-am întors la prima dragoste, publicitatea convențională, dar am rămas la Ogilvy ca group creative director pe conturile Kraft (Milka și Poiana) și Coca-Cola.

La sfârșitul anului 2008, am plecat la Grey Budapesta ca senior copywriter; aici, m-am ocupat până în aprilie 2010 de clienții Chevrolet și Malev."

 

Corina Poenaru

"Și eu tot la BBDO am început să lucrez în publicitate, în 2003, iar primii clienți au fost Wrigley, Pepsi și Allianz-Țiriac. După doi ani, am mers la Grey București, unde am fost copywriter pentru Procter&Gamble și British American Tobacco.

La Publicis am făcut cunoștință din 2007 cu Ursus, Garnier și Hewlett-Packard. Odată ajunsă în Ungaria, am schimbat radical foaia și am devenit web-designer, familiarizându-mă cu subtilitățile SEO (Search Engine Optimization) și împrietenindu-mă cu programele de grafica ."

 

Web Statistics